Pregătire pentru examene internaționale

IELTS, Cambridge…

Oferim pregătire pentru examene internaționale într-o manieră eficientă, dar mai ales într-o atmosferă plăcuta, lipsită de presiunea pregătirii pentru examene.

În ultima perioadă obţinerea unui atestat internaţional a devenit o prioritate în rândul elevilor/studenților.

Îi ajutăm cu pregătire de specialitate pe cei care doresc să obţină un atestat internaţional înaintea promovării examenelor de bacalaureat/licenţă, dar nu numai.

Cursurile de pregătire pentru examenele internaționale se adresează și celor care doresc să obţină un atestat internaţional, recunoscut la nivel internaţional şi naţional,  celor care sunt  înaintea  examenului de bacalaureat sau  licenţă sau doresc să urmeze cursurile unei universităţi internaţionale.

Profesorii noștri sunt profesori specializați, cu metode specifice, exercitii bine definite si adaptate nevoilor de învățare ale fiecărui elev.

Oferim sprijin în vederea familiarizării cu tehnicile de testare folosite la examenele Cambridge(FCE, CAE, CPE), TOEFL, IELTS, SAT, GMAT, familiarizării cu strategiile de abordare eficientă a testelor și conștientizarea nivelului de pregătire conform standardelor europene.

Dorim să oferim acel sprijin de care elevii au nevoie pentru pregătirea examenelor de admitere în învățământul superior din alte țări.

Cu drag,

Centrul Unirea